تفاوت نرم افزارها و اپلیکیشن ها در موبایل
نوشته شده توسط : dr

 

 

بسیاری دو عبارت نرم افزارهای موبایل را با اپلیکشین‎های موبایل به جای یکدیگر به کار می‎برند. این در حالی است که برای اجرا و عملکرد سیستم، هم نرم افزارها و هم اپلیکیشن‎ها عمل می‎کنند اما نرم افزارها غیرقابل مشاهده و اپلیکیشن‎ها قابل مشاهده هستند.


 نرم افزارهای موبایل  اپلیکشین‏های موبایل

شاید تاکنون مشاهده کرده باشید که برخی به جای گفتن عبارت نرم افزارهای موبایل، از اپلیکشین‎های موبایل استفاده می‌کنند. این در حالی است که میان نرم افزار (Software Program) و (Application Software) تفاوت زیادی وجود دارد.
آنچه که ما از آن به عنوان نرم افزارهای موبایل استفاده می‌کنیم همان Software Program است که به سادگی روی گوشی‎های همراه نصب می‌شود و وظیفه خواندن دستورالعمل‎هایی که بطور مستقیم از پردازنده سیستم موبایل (cpu) به سمت آن‎ هدایت می‌شود، را بر عهده دارد.
در واقع نرم افزارهای موبایل مجموعه‎ای از برنامه‎ها هستند که در سیستم عامل تلفن همراه قابل نصب  و اجرا  می‌باشند و شامل واکنش‎هایی می‌باشند که فعالیت‎ها را بصورت مخفی بر روی سیستم عامل انجام می‌دهند بطوری که شما نمی‎توانید آن را مشاهده کنید اما عملکرد آن را بطور غیرمستقیم دریافت می‌کنید. از سیستم عامل موبایل نیز می‌توان به عنوان یک برنامه نرم افزاری یا Software Program یاد کرد که در درون خود مجموعه‎ای از نرم افزارهای موبایل را جا می‌دهد که در اینجا نیز شما تنها عملکرد سیستم عامل موبایل را دریافت می‌کنید.
اما اپلیکشن‌های موبایل عبارت‌اند از نرم افزارهایی که ارتباط مستقیم با پردازنده‎های سیستم عامل گوشی همراه دارند و مستقیماً درخواست‎های کاربران را انجام می‌دهند. آنچه که موجب تفاوت میان نرم افزار اپلیکیشن (Application Software) با برنامه نرم افزار یا (Software Program) می‌شود در واقع در عملکرد مخفی و یا مستقیم این دو است.
در حالی که اپلیکیشن‎های موبایل بصورت مستقیم کاری را انجام  می‌دهند که کاملاً  برای کاربران ملموس و قابل رؤیت است، نرم افزرهای موبایل یا همان Software Programs of mobile از دید کاربران مخفی هستند. نرم افزارهای موبایل بستر و شرایطی را ایجاد  می‌کنند که به وسیله آنها  می‌توان اپلیکشین‎های موبایل را نصب و اجرا نمود. در واقع قبل از نصب اپلیکشین‌ها، وجود نرم افزارها ضرورت دارد و اولویت با نرم افزارهای موبایل است که پس از آن تلفن همراه قابلیت نصب و اجرای اپلیکیشن‎ها را دارد.
رابطه میان نرم افزار و اپلیکیشن بصورت عموم و خصوص می‎باشد. نرم افزار جامعیت دارد و در برگیرنده اپلیکیشن است. به عبارت دیگر، در حالی که اپلیکیشن زیر مجموعه نرم افزارها به شمار می‎رود، نرم افزار یک اپلیکیشن محسوب نمی‎شود.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

نرم افزارهای موبایل شامل چه دسته بندی هایی می شود ؟

 
 

به دلیل کثرت و تعدد در طراحی و ساخت نرم افزارهای موبایل، می‎توان آنها را در چندین مورد دسته‎بندی کرد؛ نرم افزارهای سرگرمی، نرم افزارهای آموزشی، شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای دانلود و خرید برنامه.

دسته بندی نرم افزار

نرم افزارهای موبایل بر اساس سیستم عامل گوشی‎های همراه طراحی و تولید می‌شوند که علاوه بر تسهیل ارتباطات در چندین حوزه دیگر همچون سرگرمی، آموزش، انتشار اخبار، ویرایش عکس و ... کاربرد دارند که شرکت طراحی سایت بیست و چهار میتواند در هر دسته ای اپلیکیشن تولید کند. با پیشرفت تکنولوژی و با گسترش استفاده از موبایل‎های هوشمند هر روز بر تعداد نرم افزارهای موبایل افزوده می‌شود بطوری که نرم افزارهای موجود را می‌توان در چندین دسته می‌توان تقسیم‎بندی کرد. در زیر به برخی از این نرم افزارها اشاره می‌کنیم.

نرم افزارهای موبایل برای دانلود و خرید برنامه

به منظور سهولت در دانلود و خرید برخی برنامه‎های مورد نیاز، چندین نرم افزار برای این امر طراحی شده است که به راحتی می‌توان با یک جستجوی ساده برنامه مورد نیاز را پیدا و دانلود نمود. این نرم افزارها همچون یک موتور جستجو عمل می‌کنند که در عین یافتن نرم افزارهای مورد نظر، امکان دانلود را نیر فراهم می‌کنند.

نرم افزارهای موبایل برای سرگرمی

بسیاری از نرم افزارهای موبایل به منظور ایجاد سرگرمی تولید می‌شوند. این نرم افزارها که در برخی سایت‎هایی مانند بازار و مایکت قابل دانلود هستند، برای سرگرمی و گذراندن اوقات فراغت طراحی می‌گردند. نرم افزارهای بازی در این طیف قرار می‎گیرند.

نرم افزارهای موبایل برای آموزش

گوشی‎های همراه به دلیل کم حجم بودن و وزن پایین به راحتی قابل حمل بوده و همواره در هر شرایطی قابل دسترسی هستند. از سوی دیگر برای فراگیری برخی دانش‎ها نیاز به منابعی چون کتاب داریم که گاهی دسترسی به آن میسر نیست. گوشی‎های همراه و موبایل‎ها وسیله‎های خوبی برای نصب نرم افزارهای آموزشی هستند. در واقع ورود نرم افزارهای موبایل به بازار که با هدف آموزش طراحی شده‎اند، موجب سهولت در فرآیند یادگیری گردیده‌اند. برای مثال می‌توان به نرم افزارهای یادگیری زبان ‏های خارجی اشاره کرد که خلاقانه و به شیوه سرگرم کننده برای یادگیری زبان‎های خارجی طراحی می‎گردند.
 

نرم افزارهای موبایل برای برقراری تماس

یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای گوشی های همراه، شبکه‎ های اجتماعی هستند که بیشترین استفاده را نیز در بین کاربران نرم افزارهای موبایل دارند. این نرم افزارها که به منظور برقراری تماس طراحی و روانه  بازار می‌شوند بسیار پرطرفدار بوده و شاید دور از اغراق نباشد که بگوییم شبکه ‎های اجتماعی چون وایبر، واتساپ، لاین، تلگرام، اینستاگرام و ... توانسته‎اند تا حدودی جای شبکه‎ های اجتماعی قدیمی‎تری چون گوگل پلاس، فیسبوک و توییتر را پر کنند و رغیب سرسختی برای این شبکه ‎ها باشند.

-----------------------------------------------------------------------

تبلیغات میان متنی

برای خرید محصولات تخصصی نیاز دارید که از یک مرجع کاملا متخصص مشاوره بگیرید. هموطنان ایرانی می توانند انواع جک برقی و قیمت جک برقی را در سایت  قائم الکترونیک دنبال کنند. / انواع دوربین مداربسته و نماترموود و تجهیزات شبکه را نیز دیگر محصولات شرکت قائم است.

 




:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: